Ham Gliserin

HAM GLİSERİN

Teknik ve farma gliserine alternatif olarak bazı alanlarda kullanılabilecek düşük maliyetli ve sürekli standart değerlerde üretimini yaptığımız bir gliserin çeşididir.

* Yağ, alkol ve sabunlu madde içermez.
* Açık kahverengi renktedir.
* Tatlı ve kalorisi yüksektir.
* Tütünde, gıdada ve kozmetikte kullanılmaz.

Kimyasal Formülü: 1,2,3, propanetriol,gliserol

Ürün Açıklaması: Gliserin genellikle hayvan ve bitki kaynaklı yağlardan elde edilir. Oda sıcaklığında sıvı fazda bulunur. Nemlendirici özelliği sayesinde birçok kullanım alanı mevcuttur. Gliserin kullanım alanlarına göre üç farklı tarzda satışa sunulur. Bunlar; ham gliserin, teknik gliserin ve farma gliserin olarak piyasada alıcı bulabilmektedir.

satışımız genellikle teknik kalitede %93’lük ham gliserinimiz bitkisel kaynaklı olduğundan gıda, kozmetik, ve deterjan sektöründe kullanımı önerilmez. 

Özet
:
Kullanım Alanları ;Gliserin birçok sektörde kullanılan bir hammaddedir. Gıdalarda kıvam verici, çözücü, tatlandırıcı olarak kullanılmaktadır. tütünlerinin üretimi sırasında nemlendirme amacıyla, öksürük şuruplarında, fitillerde kullanılmaktadır. Ayrıca cilt için çok iyi bir nemlendirici olduğu için birçok kişisel bakım ve kozmetik ürününde kullanılmaktadır. Cildi besler.
X